CNN показа и видео от инцидента при който пожарна сгази дете на летището в Сан Франциско ВИДЕО Една от жертвите на самолетната катастрофа от миналата събота в Сан Франциско е била прегазено от кола на пожарната, след като тялото му е било покрито от разпръснатата пяна за гасене на пожара, съобщиха вчера от местната пожарна, цитирани от "Ройтерс". Не е ясно обаче дали момичето вече е било мъртво, когато автомобилът е минал през него, или е било убито от пожарната кола мигове след самолетната катастрофа.

Служители от пожарната заявиха, че едно от двете загинали при самия инцидент момичета вече е било мъртво, когато персоналът на летището го е открил.То било намерено заедно с три стюардеси близо до насипа на пистата. Стюардесите изпаднали от самолета, когато опашката му се отчупила, но оцелели.

 Междувременно дете, което беше тежко ранено при катастрофата е починало в болницата вчера и стана третата жертва на инцидента от миналата събота, съобщи "Ройтерс". По желание на близките възрастта и името на жертвата не се съобщават.  

От китайското консулство в Сан Франсиско заявиха, че момичето е било китайски гражданин, както и другите две жертви.